‘PERSOONLIJK’ is onze stijl

Heb je vragen over je huwelijksdag? Zijn er nog extra verwachtingen qua mogelijkheden? We nodigen jullie graag uit in onze winkel om deze mogelijkheden te bekijken. Bij IPON bieden we heel wat extra! Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek.


Gratis verlovingsshoot

Bij het boeken van een huwelijksreportage is de verlovingsshoot steeds gratis inbegrepen. Waardoor je al eens kan kennismaken met onze manier van werken. Voor je verlovingsfoto’s nodigen we jullie graag uit in onze fotostudio. Tijdens die shoot begeleiden we jou met allerhande tips en tricks om de leukste foto’s te creëren. De foto’s van deze verlovingsshoot kunnen eventueel al gebruikt worden voor je uitnodigingen. Bij IPON zorgen we ook zelf voor de opmaak van die uitnodigingen. Heb je zelf ook al een leuk idee? Laat het ons weten, dan werken we dit volledig uit naar wens.

previous arrow
next arrow
Slider
 

Onze Albums
Onze Albums

 

Fotoreportage met album

Een fotoreportage vertelt een verhaal. Bij IPON zorgen we ervoor dat dit opgebouwd is uit bijzondere momenten en belangrijke details. We willen geen clichéfoto’s, maar unieke beelden met échte emoties.

Na jullie huwelijk kiezen we samen de beste foto’s uit. Nadat alle foto’s geselecteerd en bewerkt zijn, gebeurt de eigenlijk opmaak van het album. Doordat we steeds starten van een blanco pagina maken we een montage die past bij de foto’s en jullie stijl. Daardoor is geen enkel album is hetzelfde. Wij leveren steeds een tastbaar album af.  Daardoor zijn we er van overtuigd zijn dat dit generatie na generatie gekoesterd zal worden en langer meegaat dan vluchtige digitale bestanden. Alle onderstaande punten zitten inbegrepen in een vaste prijs:

  • Fotografie vanaf aankleden bruid tot een halfuur in de eerste receptie.
  • Alle verplaatsingskosten.
  • Online fotogalerij.
  • Correcties en bewerkingen van alle foto’s.
  • Foto’s in hoge resolutie op USB stick
  • Een album naar eigen keuze.

De prijs is afhankelijk van het soort album dat je kiest. We hebben een startprijs van € 1000. Door middel van het huwelijksalbum zal je uw huwelijksdag nooit  vergeten en de herinneringen worden voor altijd vastgehouden.

Onze Layouts
Onze Layouts

Selfiebox

Ken je die typische pasfotohokjes? Geef je avondfeest wat extra en poseer met je vrienden en familie voor een foto bij onze selfiebox. De box zorgt voor extra entertainment op je huwelijksfeest.

Onder onze enthousiaste begeleiding staat iedereen altijd met een glimlach op de foto.  Op die manier creëer je een unieke herinnering voor je gasten en natuurlijk ook voor jezelf. 

previous arrow
next arrow
Slider

Bekijk hier al onze albums

Je album is de kers op de taart van je huwelijk.

Uw aanvraag is goed ontvangen

Te veel pogingen voor dit e-mailadres

* Vereist