Een bruiloft met een thema

Een thema voor je huwelijk

Steeds meer bruidsparen kiezen voor de Amerikaanse sfeer. In Amerika is het al lang een traditie dat je een thema aan je bruiloft geeft. Vooral het thema kleur is erg belangrijk .En zeg nou zelf als je een zaal binnenkomt die kaal is met alleen een wit kleedje op de tafel dat geeft echt geen sfeer. Probeer sfeer te creeren door voor een themakleur te kiezen, hierin kan je ver door gaan. maar een paar ballonnentoefjes en bloemen in dezelfde kleur doen al wonderen.Je kan natuurlijk beginnen bij de bruid zelf , denk hierbij aan het bruidsboeket, de sieraden, de bruidbloemen op de auto. En dan natuurlijk de bruidegom de corsage en stropdas. Het kost vaak niet meer, maar een themakleur geeft een fantastische uitstraling aan je bruiloft

Vaak kan de zaal of partycentrum jullie ook van dienst zijn, vraag als ze toch bloemen moeten verversen de bloemen in jullie themakleur te houden. Zet dezelfde servetten op tafel, en strooi wat confetti op tafel in dezelfde kleur.

thema

Kies je kleur

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een bijzondere invulling van hun trouwdag. Ze willen de dag op een manier doorbrengen die helemaal is afgestemd op hun smaak en wensen en hebben hier van te voren hele specifieke ideeën over.

Vroeger werd er bij themahuwelijken vaak gedacht aan dingen als een bruiloft in Rock & Roll stijl, een kasteelhuwelijk, of een garden-wedding, maar tegenwoordig gaat de voorkeur duidelijk uit naar kleuren thema’s. Soms is een en ander uitstekend te combineren. Houd je van de kleur groen, dan is dat prima te combineren met een garden-wedding. Vind je blauw mooi, dan is een Beach wedding of een trouwdag aan het water heel leuk.

thema

Kies een voorwerp

Een thema hoeft niet altijd een kleur te zijn, het kan ook een voorwerp zijn zoals trek allemaal een paar allstars aan, zorg voor een gouden toutch in je kleding enz… Op die manier betrek je de gasten mee in je feest en het is ook leuk om naar te kijken. Maak jullie thema niet te ingewikkeld maar zorg dat het een meerwaarde heeft aan jullie feest.

Delen: